Traiteur Bob: om op te eten!

Een walking dinner om van te watertanden. Een verjaardagsfeestje met smaak. Een goddelijk communiefeest. Een huwelijksverjaardag die proeft naar meer. Of gewoon thuis gezellig tafelen in aangenaam gezelschap. Alle redenen zijn goed voor een bezoekje aan Traiteur Bob in Ninove. Bob Van Lierde verzorgt er de culinaire hoogstandjes, zijn vriendin neemt de uitstekende klantenservice in de winkel voor haar rekening. Onze traiteurdienst is een voltreffer voor al uw feestelijkheden: van eenvoudig buffet tot kreeft en banket.

 

Tot vijf keer per dag pure versheid op uw bord

Bij Traiteur Bob is alles kraakvers. Het is niet één, maar wel vier tot vijf keer per dag likkebaarden van onze wisselende frisse dagschotels die vlotjes over de toonbank gaan. Onze mosterd halen we bij de leveranciers: zij bieden ons een gevarieerd marktvers dagaanbod waar wij enthousiast mee aan de slag gaan.

 

Zin in een volledig aangepaste menu op basis van uw budget? Alles is bespreekbaar, op maat van uw festijn. Dagelijks verse opschepgerechten van stoverij tot moussaka en een selectie aan charcuterie, kaas en huisbereide delicatessen maken ons rijkelijk aanbod compleet.

 

Imponeer met een topkok aan uw fornuis

Geen keukenstress. Toch lekker thuis genieten onder vrienden, collega’s of familie… Bespaar uzelf de afstand naar dat fancy restaurant. Maak indruk op uw gasten thuis met een topkok in uw keuken. Bob Van Lierde tovert gastronomische feestmaaltijden aan tafel terwijl u de genodigden entertaint. Origineel, makkelijk én geslaagd!

 

Een beetgaar assortiment voor al uw feesten

Geef uw ogen de kost in Traiteur Bob hartje Ninove. Feest in het vooruitzicht en beroep doen op onze traiteurdienst of kok aan huis? Contacteer ons tijdig voor persoonlijk advies op smaak.

 

Kom uw bestelling afhalen of laat uw gerechten thuis leveren (voor bestellingen vanaf 15 personen).

 

Een voorproefje van Traiteur Bob met een simpele muisknop? Kom alvast uw honger stillen op onze website!

Welk vlees hebt u in de kuip met Traiteur Bob?

Dat de liefde van de man door de maag gaat, mag u bij Bob Van Lierde heel letterlijk nemen. Met een diploma van kok op zak, gaf hij jaren het beste van zichzelf in succesvolle brasseries en sterrenrestaurants als ‘De Lijsterbes’ in Berlare en ‘De Bijgaarden’ in Groot-Bijgaarden.

 

De meest recente pluim? Traiteur Bob werd in 2014 uitverkoren tot aanbevolen topwinkel bij Ambiance.

traiteur

Alle feesten - recepties en BBQ's

Van eenvoudig buffet tot kreeft en banket!

Verse producten - dagschotels - broodjes

Bereidingen van pasta's met kip of scampi's

Versbereide moussaka

Lasagne

Visdagschotels

Wokgerechten - wokschotels

Gourmet & fondue schotels

 

Fijne keuken om af te halen of te leveren Ook "Kok aan huis"

 

Afhaalmenu's ook tijdens de feestdagen kerstmis - nieuwjaar - oudjaar

 Bereken route
*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.